Datacommunicatie

Efficiënte, storingsvrije datacommunicatie is voor elke moderne onderneming van levensbelang. Onze experts weten hoe belangrijk het voor u is om 24 uur per dag online te zijn. Via onze professionele netwerken is snelle en betrouwbare datacommunicatie binnen uw bedrijf mogelijk.

Wat is datacommunicatie?

Datacommunicatie omvat in principe alle data-overdracht tussen twee of meer apparaten. Dat kunnen telefoons zijn, digitale bewakingscamera’s, computers, printers, modems of andere apparaten die met elkaar verbonden zijn in een datanetwerk.

Installatie van datanetwerken

Het datanetwerk vormt een van de belangrijkste onderdelen in uw systeem. Computers, printers, modems en randapparatuur moeten storingsvrij via het netwerk met elkaar kunnen communiceren. Wij leggen de juiste bekabeling voor u aan.

Aanleggen van bekabelde netwerken

Wij kunnen voor u een bekabeld netwerk aanleggen dat voldoet aan alle eisen van nu en de toekomst. Hiervoor gebruiken we hoogwaardige CAT5- en CAT6-kabels. Ook maken we gebruik van moderne, ruim bedeelde patchkasten zodat we uw installatie in de toekomst gemakkelijk kunnen uitbreiden.