Beveiliging van uw bedrijfspand

Beveiliging staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zetten onze expertise in voor het beveiligen van bedrijfspanden en hebben ruime ervaring met het installeren van professionele alarmsystemen, brandmeldinstallaties en andere soorten beveiligingssystemen.

Beveiliging op maat

Dankzij innovaties op het gebied van beveiliging is er steeds meer mogelijk. Zo kunnen de diverse componenten van een bewakingssysteem bijvoorbeeld draadloos met elkaar verbonden worden en is het vaak mogelijk om een installatie via een computer of smartphone te bedienen. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van beveiliging en installeren systemen op maat.

Beveiligen van bedrijfspanden

Voor de beveiliging van bedrijfspanden en woningen maken wij gebruik van moderne apparatuur en hoogwaardige elektronica. Daar waar mogelijk sluiten we componenten draadloos aan zodat de installatiekosten beperkt blijven, of kiezen we voor een semi-bedraad systeem. Dit is afhankelijk van het type installatie, de veiligheidseisen en het beschikbare budget. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de beveiliging van uw bedrijf.

Wij installeren:

  • Brandmeld- en ontruimingsinstallaties
  • Alarminstallaties
  • Camerasystemen
  • Noodverlichting
  • Overige veel voorkomende beveiligingsinstallaties