Over Elektrotechnisch installatiebedrijf Liefhebber

Elektrotechnisch Installatiebedrijf Liefhebber uit Lexmond heeft meer dan 50 jaar ervaring in het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties. Bij ieder project voor particulieren en zakelijke klanten ontwerpen we duurzame installaties op maat. Ons team is flexibel en we werken uitsluitend samen met de beste vakmensen. En belt u ons? Dan heeft u direct een vakman aan de lijn, die uw vragen beantwoord en met u meedenkt.

Visie Liefhebber Lexmond

Elektrotechnisch Installatiebedrijf Liefhebber wil zijn klanten altijd de best passende installatieoplossing bieden. Wij hebben een voorkeur voor duurzaam bouwen en installeren graag duurzame, energiezuinige installaties. De ontwikkelingen in de elektrotechniek gaan razendsnel en wij houden innovaties zo veel mogelijk bij, zodat we continu de beste oplossingen voor onze klanten kunnen bedenken. Wij investeren veel in kennis en durven voorop te lopen in de installatiebranche met de nieuwste technieken.

Geschiedenis

Elektrotechnisch Installatiebedrijf Liefhebber is een hecht familiebedrijf dat al meer dan vijftig jaar bestaat. Ooit begonnen in Lexmond met het leveren van witgoed aan particulieren, inmiddels uitgegroeid tot een modern installatiebedrijf dat zich vooral richt op de zakelijke markt. We zijn trots op alles dat we bereikt hebben en trouw aan onze vaste klantenkring. We werken uitsluitend samen met vakmensen die we goed kennen en hechten grote waarde aan loyaliteit, afspraken nakomen en het leveren van kwaliteit.

Werkgebied Liefhebber Lexmond

Liefhebber Elektrotechnisch Installatiebedrijf is gevestigd in Lexmond. Wij voeren projecten uit met een reistijd tot ongeveer één uur vanaf Lexmond (van Den Haag tot Arnhem en van Amsterdam tot Breda).

Bel of e-mail ons gerust met uw vragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.